MENEDZSERKÉPZŐ KÖZPONT
ONE-TO-ONE, EGYSZEMÉLYES ONLINE TRÉNINGEK MAGÁNSZEMÉLYEKNEK

Szeretnéd a kompetenciáidat fejleszteni, de a munkahelyed nem finanszírozza a képzéseket? Vagy nagyobb eséllyel szeretnél pályázni egy új munkára? Régóta keresel olyan képzést, ami kifejezetten a tudásszintedre épül? Szeretnéd, ha nem csak egy újabb tréningen vennél részt, hanem személyre szabott, egyéni stratégiákat is kapnál?

JELENTKEZZ EGYSZEMÉLYES, ONLINE TRÉNINGRE, AHOL CSAK A TE KÉSZSÉGEID FEJLESZTÉSÉN DOLGOZUNK!

mentorprogram

5 FŐ ÉRV AZ EGYSZEMÉLYES, ONLINE TRÉNINGEK MELLETT

ügyfeleim személyiség- és helyzetfüggő válaszokat, megoldásokat kapnak, egyéni stratégiákat állítanak fel
mindenki a saját tempójában haladhat
ügyfeleim minden bennük felvetődő kérdést feltehetnek
időt spórolnak, mert nem kell időt pazarolni az utazásra, ügyfeleim az otthonukból, vagy a munkahelyükről is bejelentkezhetnek
bármikor tanulhatnak, munkaidőn kívül és hétvégén is megtartható a tréningAZ EGYSZEMÉLYES TRÉNINGEK MÓDSZERTANA

lines

A tréningen nemcsak tudásátadás, kompetenciafejlesztés történik, hanem a kapott feladatokkal ügyfeleim önmagukon dolgoznak, a képzések során egyéni, személyre szabott stratégiákat, akcióterveket alakítanak ki.
Egyes, személyes jellegű témamodulok esetén a gondolataikat, érzéseiket nem szükséges megosztaniuk, így ezen képzésforma az introvertált személyiségtípusok körében is kedvelt.

Az osztatlan figyelemnek köszönhetően a tanított készségek hatékonyabban, gyorsabban és tartósabban sajátíthatók el, amelyek rövid időn belül igazi hozzáadott értéket adnak majd ügyfeleimnek és az általuk képviselt vállalatnak. Az egyszemélyes jellegnek köszönhetően felszínre kerülnek egyéb kérdéses, fejlesztendő területek is.

Az egyszemélyes tréningek jól bevált metódusát, a képzések hatásfoka és eredményessége igazolja vissza.VÁLASZTHATÓ TÉMAMODULOK

lines
  ÖNISMERET
mélyebb önismeretet ad, mert ez minden fejlődésünk alapja; személyiségfejlődést és a tudatosság erősítését eredményezi

  ÖN/TUDATOSSÁG
tudatosság és öntudatosság fejlesztése - öntudatossági stratégiák a mélyebb önismeretért; tudatosságfejlesztés a hatékonyabb készségfejlesztésért

  ÖNBIZALOMNÖVELÉS
  pozitív énkép és nagyobb önbizalom kialakítása
  kudarcok hatékony kezelése, felkészülés váratlan helyzetekre
  komfortzóna-tágítás: kilépés a komfortzónából

  CÉLKITŰZÉS
hatékony célkitűzés; jövőtervezés - egyéni akciótervek elkészítése; céljaink csoportosítása: valós, motivátor, energiaadó, energiafaló, egyéb célok alapján

  SZEMÉLYES MOTIVÁCIÓ
személyes motivációnk megtalálását, erősítését eredményezi

  ASSZERTÍV KOMMUNIKÁCIÓ
  önérvényesítés és saját határaink meghúzása; hogyan kommunikáljunk én-üzenetekkel?
  miként mondjunk NEM-et?

  KONFLIKTUSKEZELÉS
  gördülékeny és eredményes konfliktuskezelést nyújt
  visszajelzési technikák: hogyan adjunk pozitív és negatív visszajelzéseket?; visszajelzések fogadása: hogyan fogadjunk pozitív és negatív visszajelzéseket?

  HATÉKONYSÁGNÖVELÉS
  idő- és hatékonyságmenedzsment: hogyan gazdálkodjunk az időnkkel?; miként kezeljük az időrablókat? hogyan legyünk hatékonyak a munkánkban és a magánéletünkben?
  szokásmenedzsment: szokáscsere - miként változtassunk szokásainkon; hogyan építsünk be új szokásokat?
  halogatáskezelés: hogyan szokjunk le a halogatásról?A FENTI MODULOK ÉS AZOK ALTÉMÁI SZABADON KOMBINÁLHATÓK.
„Nem az számít, hogy hol kezded, hanem az, hogy hol fejezed be!” (Andrew Matthews)

Az előzetes konzultációnak köszönhetően mindenki a maga kompetenciaszintjén kezdheti el a fejlődést.
további részletek


Az egyszemélyes tréningek egyik fontos hozadéka, hogy ha a tréningfolyamat közben úgy látjuk, hogy más témamodul irányába érdemes mennünk, akkor tudunk módosítani a tréning tematikáján, akár már az adott tréningalkalommal is.

Mi alapján kerülhet elkészítésre az egyszemélyes tréningek tréningterve?

- jelzett megrendelői igényekre építve
- előzetes (online) egyszemélyes konzultáció alkalmával felmért célokra, erősségekre, gyengeségekre, tudásszintre alapozva kerül meghatározásra az egyéni fejlesztési terv, a tréning struktúrája és annak gyakorlatai

Elmélet-gyakorlat aránya
A tréningek gyakorlatfókuszúak, de az adott téma megértéséhez, a kompetencia fejlesztéséhez szükséges elméleti tudásanyag átadásra kerül. A képzéseken az elmélet és a gyakorlat aránya témamodultól függően változik.

Milyen típusú gyakorlatok várhatók?
Játékos és szimulációs feladatokkal, szituációs játékokkal, videóanyagokkal, tesztekkel segítek a fejlesztésben. Az ügyfél által hozott helyzetek és egyéb esettanulmányok által, saját élményű fejlesztés történik. A tréningeken bevált, saját fejlesztésű feladatokkal is dolgozom.

Milyen eredmény várható?
A célzott terület és kompetencia fejlesztésén túl figyelmet fordítok a tudatosság fejlesztésére, a hatékonyság és a magabiztosság növelésére.

Mit nyújt még a képzés?

- motivációt, útmutatót ad a mindennapokban, az ügyfelem munkájában és a magánéletében egyaránt
- önismeretet, mert ez minden fejlődésünk alapja
- személyiségfejlődést, a tudatosság erősítését
- számos felismerést és AHA-élményt: egyszer csak egyik pillanatról a másikra összeáll a kép, és megértünk valami fontosat önmagunkról és a környezetünkről
- szemléletmódváltást
- azonnal beépíthető eszközöket, gyakorlati tudást
- egyéni és vállalati versenyelőnyt

Javasolt óraszám és időtartam
A javasolt óraszám modulonként változik, annak megfelelően, hogy az ügyfél milyen tudásszinttel indul és milyen szintű tudás megszerzése a cél. A tréningalkalmak minimális időtartama két óra.

Utánkövetés
A képzésben résztvevők számára lehetőséget biztosítok a folyamatos kérdezési lehetőségre, telefonos és e-mailes formában egyaránt. A szolgáltatás díja a tréningdíjban benne foglaltatik.
Egyes tréningtémák (teljes asszertív kommunikáció modul, teljes konfliktuskezelés modul, teljes időmenedzsment modul) után egyéni utókövető konzultációt, gyakorló alkalmat és tanácsadást biztosítok díjmentesen, 30 percben, online vagy telefonos formában. Ezen alkalmak során a megszerzett tudás hatékony beépülése segíthető tovább és a megszerzett kompetencia gyakorolható, valamint segítséget nyújtok a tréningalkalmon felállított egyéni stratégiák, akciótervek további kialakításában, gyakorlati beépítésében is. Ez a szolgáltatás külön is megrendelhető!

Milyen felületeken folyik az online oktatás?
Kérésre többféle alkalmazáson (Zoom, Google Meet, Microsoft Teams) is rendelkezésre állok. Az online alkalmakhoz webkamera és mikrofon használata szükséges.


Egyedi csomag esetén a tréningekhez otthoni gyakorló feladatokat biztosítok ügyfeleimnek, hogy a következő alkalomig jobban el tudjanak mélyedni az adott témában, a különböző technikákban és önmagában.

a tréningek díjazása

lines
Front End
                    Developer

Melyiket válasszam?

A tréningalkalom hosszát a választott témák jellege és azok mélysége, valamint az ügyfeleim igényei határozzák meg.


Tréningalkalmak


  2 órás tréning:
24 900 Ft (áfával) / alkalom

 
3 órás tréning (+ szünet):
35 900 Ft
(áfával) / alkalom

 
4 órás tréning
(+ szünet):
46 900 Ft
(áfával) / alkalom
Kiegészítő lehetőségek


Utánkövető és gyakorló alkalom, tanácsadás (online):

11 900
Ft (áfával) / óra

Az utókövető konzultáció, tanácsadás során a megszerzett tudás visszamérése és további hatékony beépülése segíthető, valamint a megszerzett kompetencia gyakorolható. Emellett segítséget nyújtok a tréningalkalmakon felállított egyéni stratégiák, akciótervek további kialakításában.AZ ÁRAK 2022.05.25-TőL ÉRVÉNYESEK, A VÁLTOZTATÁS JOGÁT A MENEDZSERKÉPZŐ KÖZPONT FENNTARTJA!


Fizetési és lemondási feltételek: A Menedzserképző Központ a tréningidőpont egyeztetését követően díjbekérőt állít ki 8 napos fizetési határidővel, átutalásos kiegyenlítési móddal. A részvétel lemondását a Menedzserképző Központ kizárólag írásban fogadja el. Az időpont módosítására és lemondásra legkésőbb a képzés előtt 72 órával van lehetőség. Amennyiben a jelzés 72 órán belül történik, a Megrendelő köteles a teljes díj megfizetésére, azonban ez esetben van lehetőség másik személy delegálására.Érdemes már most jelentkezned, hogy elkezdhessünk közösen dolgozni a megoldásokon, mert „a határidő nélküli cél csupán kívánság”. (Bear Grylls)

Várom mielőbbi megkeresésedet!

Ki tartja a TRÉNINGEKET?

linesÁcs Nóra, tréner, life coach, ügyvezető igazgató, Menedzserképző Központ


Tréneri, idegenforgalmi közgazdász, marketing szakközgazdász végzettséggel rendelkezem. Közel 300 konferencia, workshop, tréning megszervezése után belevágtam az intenzív önfejlesztésbe. Miután elkezdtem önismeretet tanulni, kitárult előttem a világ, és megfogalmazódott bennem, hogy legszívesebben minden embert arra biztatnék, tanuljon önismeretet, mert ettől sokkal színesebb lesz a világa. Rájöttem, hogy e segítő szakma részese szeretnék lenni, melynek képviselőjeként célom és küldetésem az, hogy olyan megoldásokat adjak, amelyek segítik elindítani ügyfeleimet a fejlődés útján. Hiszek az állandó fejlődés lehetőségében, és az élethosszig tartó tanulásban – ezt tekintem 2012 óta fennálló vállalkozásom, a Menedzserképző Központ hitvallásának is.Referenciák:

Dolgoztam már együtt kereskedelmi, telekommunikációs, turisztikai, IT, ingatlan szektor képviselőivel, köztük tulajdonosi, középvezetői körrel és további kollégáikkal is. Emellett a non-profit szféra bizalmát is megkaptam már, dolgoztam együtt egyesületi középvezetővel és pedagógussal is.


Egyéb tréneri, oktatói tevékenységek:
- meghívott oktató - tréner képzés - felnőttképzési intézmény
- meghívott oktató - felnőttoktató intézmény
- meghívott előadó konferencián, egyesületnél
- tréneri, előadói tevékenység - saját szervezésű nyíltpiaci képzésekenSegítek elindulni a fejlődés útján, kérj díjmentes konzultációt!
Elszántságom a garancia arra, hogy a tréningjeimre sokszorosan megtérülő befektetésként tekintsenek ügyfeleim. Nagy lelkesedéssel várom, hogy hozzájáruljak a fejlődésedhez és a sikeredhez!


14

választható témamodul

100

% figyelem

100

% bizalom

KAPCSOLAT

lines
Várom megkeresésedet, kérdéseid esetén készséggel állok rendelkezésedre:

Ács Nóra ügyvezető igazgató, tréner,
life coach
Menedzserképző Központ
 
✆   06 70 264 3146
✉   acs.nora@menedzserkepzokozpont.hu
⩖⩖⩖  www.menedzserkepzokozpont.huA képek partnerünktől, az 123RF Képügynökségtől származnak.

123RF

Médiatámogató partnerek

esemeny_menedzser rendezveny_vilaguzleti_hirszerzes


További elemek a www.canva.com által kerültek szerkesztésre.

Web author: Milan SavovMenedzserképző Központ © 2012-2022.

adatvédelem  |  hírlevél  |  gy.i.k.