DFT

HotelEger4

Balvany

royal2015

ogh

Bemutatkozás

Vállalkozásunk hisz abban, hogy az első kézből, személyes interakció révén megszerzett információ értékesebb tudást eredményez annál, mint amihez pusztán technikai eszközök segítségével, passzívan, a kapcsolatteremtés lehetősége nélkül hozzáférhetünk. Azt pedig biztosan tudjuk, hogy az értékesebb tudás nagyobb és időtállóbb hasznot hajt birtokosának. A Menedzserképző Központ és Szolgáltató Kft. azt a feladatot vállalta magára, hogy rendezvényeivel megteremti a közeget, amelyben az információk „életre kelnek”, azaz pontosan azt a fajta értékes tudást hozzák létre, amely csak a személyes kapcsolatteremtés révén jöhet létre.

Ebben a munkában több mint tíz éves szakmai tapasztalatra támaszkodhatunk. Ismerjük azokat a döntéshozókat, fejlesztőket és stratégákat - mind állami, mind pedig üzleti oldalról -, akik szakterületükön a gyakorlatban bizonyítják rátermettségüket nap mint nap. 

A rendezvények programjának kialakítását vállalkozásunk gondoskodással és odafigyeléssel végzi, az eseményeken megjelenő szponzorok, kiállítók és egyéb ügyfelek számára széles skálán biztosít megjelenési lehetőséget.

Érdeklődési területünk szerteágazó: szívesen szervezünk gazdasági tematikájú konferenciákat, workshop-okat, tréningeket, örömmel vizsgálunk egy-egy részterületet szokatlan nézőpontokból. A szigorú napirenddel rendelkező események létrehozásán kívül nyitni kívánunk a lazább, kötetlenebb keretek között zajló eszmecserére alkalmas rendezvények irányába is.

A Menedzserképző Központ és Szolgáltató Kft. örömmel vállalja cégek házon belüli konferenciáinak professzionális szervezését és lebonyolítását is.

A konferencia-szponzorációs, és kiállítói lehetőséggel kapcsolatban, illetve egyéb kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal!

Menedzserképző Központ