Menedzserképző Központ III. Marketing Konferencia

2013. október 1. (kedd)
Budapest, Danubius Hotel Gellért

Hinora Bálint

Hinora Bálint

A Hinora Marketing Group egyik alapítója, társtulajdonosa, a Hinora Global Marketing Kft ügyvezetője. A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK), valamint a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) küldöttgyűlésének tagja, választott tisztségviselője, a Banki, Biztosítási és Pénzügyi Osztály elnöke. 2010-ben Aranymérleg díjat vehetett át Szatmáry Kristóftól, a BKIK elnökétől, kiemelkedő szakmai érdekképviseletéért és munkájáért.

Jogi tanulmányaival párhuzamosan (PPKE-JÁK), tevékenységét a hazai reklámügynökségi piacon 2002-ben kezdte el.

2003-2007 között a testvére (Hinora Ferenc) által vezetett ügynökség társtulajdonosaként, az Ibusz és több, mint 40 középvállalat marketingjét végezte, külsős megbízott partnerként, kommunikációs tanácsadóként.

2007: Hinora Marketing Group megalapítása
Hinora Bálint vezette marketingkommunikációs ügynökség, nem a marketing egy bizonyos területére szegmentálódott, specializálódott, hanem tevékenységi és szolgáltatási köre, annak teljes egészét kívánja felölelni. A Hinora Marketing Group a Magyarországi Kommunikációs Ügynökségek Szövetségének tagja, amely hazánk 52 legnagyobb ügynökségét tömöríti. Vállalatcsoportjának töretlen fejlődésének bizonyítéka, hogy több, mint 70 közép- és nagyvállalat tartozik fix ügyfeleik körébe és az elmúlt 10 évben, 700 sikeres együttműködést tudhatnak magukénak. Hinora Bálint a szakma által keresett előadó, elsősorban közösségi média és integrált kommunikáció témakörökben.