Menedzserképző Központ Online Előadás

2021. október 5. (kedd), 13.00-16.15

Balázs A. Dávid

Balázs A. Dávid

 

Több mint 10 éves tapasztalata van a vállalkozások digitalizációja terén.
Magyarországon elsőként szerzett szakértői minősítést az SAP egyes felhő alapú megoldásait illetően, amely révén számos multinacionális vállalat folyamatainak automatizálásában vett részt az Amerikai Egyesült Államoktól, Európán át, egészen a Fülöp-szigetekig, amelyek között megtalálhatók voltak hazánk legnagyobb vállalatai is.
Munkája során több ezer kis- és középvállalkozásnál végzett felmérést és kínált megoldást a papíralapú folyamatok felszámolására és a munkaszervezés digitalizálására.
Feketeöves AppWorks szakértőként áll az Applion jelenlegi és leendő ügyfelei rendelkezésére, hogy leszámoljon a digitális transzformáció korlátaival.
 
Az Applion Computer egy több mint 10 éves múltra visszatekintő szoftverfejlesztő vállalkozás, amely számos nagyvállalat részére fejlesztett már üzleti applikációkat (pl.: OTP Bank SZÉPapp és SmartBank, Raiffeisen, UNICEF, stb.). Ezen túlmenően pedig a helyszíni kiszállással dolgozó iparágak számára kínál egyedi fejlesztésű feladatmenedzsment megoldást, amely lehetővé teszi digitális munkalapok kezelését, automatizált feladatszervezés megvalósítását és a papíralapú működés megszüntetését a kis- és nagyvállalkozások körében.