dijmenteskonzultacio

Menedzserképző Központ II. Marketing Konferencia

2013. április 18. (csütörtök)
Budapest, Danubius Hotel Gellért

Kolesár Krisztián

Kolesár Krisztián

kreatív producer

16 éve foglalkozik kreatív menedzsmenttel és marketinggel, melyből 10 évet a nemzetközi kulturális területen, majd 6 évet a magyar kreatív- és kommunikációs szakmában töltött. Több nagy fesztivál ötletgazdája és márkastratégiájának kidolgozója, sok gerilla, ambient és online kampány ötletgazdája. Kreatív tanácsadója több hazai és nemzetközi ügynökségnek és szervezetnek.

A többszörösen díjnyertes VISIONARY 7 kreatív és produkciós ügynökség (korábban Raygun Reklámügynökség) és a VISIONARY Cloud megalapítója, kreatív producere.

A VISIONARY 7 "Cloud alapokon" működő ügynökség offline és digitális kreatív, kommunikációs projektek fejlesztésével, gyártásával foglalkozik. (A Cloud ügynökség annyit jelent, hogy a VISIONARY 7 minden kreatív projekthez hazai és nemzetközi szinten újabb és újabb független kreatív alkotócsapatot toboroz, olyanokat akik az adott feladatot legmagasabb szinten tudják ellátni.)

Az ügynökség a Cloud struktúrának köszönhetően nemcsak hazai, de nemzetközi projektek vezetője is, ügyfelei multinacionális cégek és hazai KKV-k. (Pl: Danone, Mazda, HP, Intel, Sony, Budapesti Fesztiválzenekar, Danubius Hotels, Sopron Bank, stb.)

Projektekről részletek: www.visionary7.com

Az ügynökség a hazai kommunikációs szakmában elsősorban innovatív közösségi marketing és médiamegoldásairól vált ismertté az elmúlt években.