DFT

HotelEger4

Balvany

royal2015

ogh

Menedzserképző Központ III. Marketing Konferencia

2013. október 1. (kedd)
Budapest, Danubius Hotel Gellért

Kolesár Krisztián

Kolesár Krisztián

kreatív producer

16 éve foglalkozik kreatív menedzsmenttel és marketinggel, melyből 10 évet a nemzetközi kulturális területen, majd 6 évet a magyar kreatív- és kommunikációs szakmában töltött. Több nagy fesztivál ötletgazdája és márkastratégiájának kidolgozója, sok gerilla, ambient és online kampány ötletgazdája. Kreatív tanácsadója több hazai és nemzetközi ügynökségnek és szervezetnek.

A többszörösen díjnyertes VISIONARY 7 kreatív és produkciós ügynökség (korábban Raygun Reklámügynökség) és a VISIONARY Cloud megalapítója, kreatív producere.

A VISIONARY 7 "Cloud alapokon" működő ügynökség offline és digitális kreatív, kommunikációs projektek fejlesztésével, gyártásával foglalkozik. (A Cloud ügynökség annyit jelent, hogy a VISIONARY 7 minden kreatív projekthez hazai és nemzetközi szinten újabb és újabb független kreatív alkotócsapatot toboroz, olyanokat akik az adott feladatot legmagasabb szinten tudják ellátni.)

Az ügynökség a Cloud struktúrának köszönhetően nemcsak hazai, de nemzetközi projektek vezetője is, ügyfelei multinacionális cégek és hazai KKV-k. (Pl: Danone, Mazda, HP, Intel, Sony, Budapesti Fesztiválzenekar, Danubius Hotels, Sopron Bank, stb.)

Projektekről részletek: www.visionary7.com

Az ügynökség a hazai kommunikációs szakmában elsősorban innovatív közösségi marketing és médiamegoldásairól vált ismertté az elmúlt években.