businessmiceday2019

HotelEger4

Balvany

royal2015

ogh

Menedzserképző Központ V. Marketing Konferencia

2014. október 1. (szerda)
Budapest, Danubius Hotel Gellért

Az esemény részvételi díja: 27 000 Ft + áfa

! Egy szervezettől több fő jelentkezése esetén 20 000 Ft + áfa / fő összegben igényelhetők a jegyek

A rendezvény végén, a Hotel Azúr Prémium**** jóvoltából, egy két fő részére szóló, két éjszakás, félpanziós ellátást biztosító voucher kerül kisorsolásra a résztvevők között.

Regisztráció

Adatok

A *-gal jelölt adatok kitöltése kötelező!További jelentkező regisztrálása

Számlázási adatokLevelezési adatok

Részvételi díj a kedvezmények igénybevételével:
27 000 Ft + áfa
A díjból egyéb engedmények nem igényelhetők.

A Menedzserképző Központ és Szolgáltató Kft. a regisztrációt követően állítja ki a részvételi díjról az átutalásos számlát, 8 napos fizetési határidővel. Eltérő igények esetén természetesen szívesen alkalmazkodunk a partnerhez, kéréseiket a fenti űrlapon, az „Egyéb számlázási információ, megjegyzés” rovatban legyenek szívesek jelezni.
A részvétel lemondását a Menedzserképző Központ és Szolgáltató Kft. kizárólag írásban fogadja el. Lemondás esetén van lehetőség a delegálásra, azonban amennyiben a jelzés a rendezvény előtti 10. napon, vagy azon belül történik, a jelentkező köteles a teljes díj kifizetésére.
A jelentkezési lap kitöltésével a szolgáltatás megrendelésre kerül, a fenti fizetési- és lemondási feltételek elfogadásával.
Az adatok kitöltésével hozzájárul ahhoz, hogy a Menedzserképző Központ és Szolgáltató Kft. a megadott elérhetőségekre reklámtartalmú anyagokat küldjön.


A regisztrációval elfogadja az adatkezelési tájékoztatót, és hozzájárul adatai kezeléséhez.