dijmenteskonzultacio

Menedzserképző Központ II. Marketing Konferencia

2013. április 18. (csütörtök)
Budapest, Danubius Hotel Gellért

Az esemény részvételi díja: 27 000 Ft + áfa

! Egy vállalattól, kettő vagy több fő regisztrációja esetén 5% kedvezmény

A rendezvény végén, a Hotel Fagus**** konferencia és wellness szálloda jóvoltából, egy 2 fő részére szóló, 2 éjszakás voucher kerül kisorsolásra a résztvevők között.

Ezen felül az Esselte Kft. felajánlásával, egy 25 000 Ft értékű, Leitz Complete márkájú univerzális asztali töltő kerül kisorsolásra, mely lehetővé teszi táblagép, okostelefon, iPod vagy egyéb készülékek egyidejű töltését és helytakarékos tárolását.

Emellett egy szerencsés résztvevőnk a Bisnode Magyarország Kft. nyereményében is részesül, mely egy belföldi cégleválogatás lesz.

Regisztráció

Adatok

A *-gal jelölt adatok kitöltése kötelező!További jelentkező regisztrálása

Számlázási adatokLevelezési adatok

Részvételi díj a kedvezmények igénybevételével:
27 000 Ft + áfa
A díjból egyéb engedmények nem igényelhetők.

A Menedzserképző Központ és Szolgáltató Bt. a regisztrációt követően állítja ki a részvételi díjról az átutalásos számlát, 8 napos fizetési határidővel. Eltérő igények esetén természetesen szívesen alkalmazkodunk a partnerhez, kéréseiket a fenti űrlapon, az „Egyéb számlázási információ, megjegyzés” rovatban legyenek szívesek jelezni.
A részvétel lemondását a Menedzserképző Központ és Szolgáltató Bt. kizárólag írásban fogadja el. Lemondás esetén van lehetőség a delegálásra, azonban amennyiben a jelzés a rendezvény előtti 10. napon, vagy azon belül történik, a jelentkező köteles a teljes díj kifizetésére.
A jelentkezési lap kitöltésével a szolgáltatás megrendelésre kerül, a fenti fizetési- és lemondási feltételek elfogadásával.
Az adatok kitöltésével hozzájárul ahhoz, hogy a Menedzserképző Központ és Szolgáltató Bt. a megadott elérhetőségekre reklámtartalmú anyagokat küldjön.


A regisztrációval elfogadja az adatkezelési tájékoztatót, és hozzájárul adatai kezeléséhez.