Feltérképező konzultációAz első lépés a motivált és produktív úton

KOMPETENCIAFELMÉRÉS ÉS IGÉNYFELTÁRÁS - TANÁCSADÁSSAL

A Jelentkezés menete
„Azt érzem, hogy elakadtam. Vajon mik azok a gátak, amik hátráltatnak? Mik azok az erősségeim, amik előbbre vihetnének?”
„Hogy lehet, hogy egész nap keményen dolgozom, és mégsem látom a munka végét?”
„Hova lett a munkakedvem?”
„Már megint miért pont én kaptam meg egy újabb felesleges teherrel járó feladatot? És miért nem tudtam rá nemet mondani?”


Mintha a te gondolataid lennének ezek?


Sokat tanultál és küzdöttél, hogy elérd a céljaidat, és a mostani munkahelyeden dolgozz, de egy ideje csak egyre több nehézséggel találkozol, és betemetnek a feladatok?

Leginkább a hétvégét várod? Vagy lehet, hogy a szabadnapjaidat is munkával töltöd? Úgy érzed magad, mintha egy forgószél sodorna magával?


Akkor valószínűleg kezd nagyon eleged lenni ebből a helyzetből, és legszívesebben kiszállnál a forgószélből, ha tehetnéd.
De várj!

Ha most azt kérném tőled, hogy állj meg egy pillanatra, akkor biztosan azt mondanád, hogy „NINCS NEKEM ERRE IDŐM”!


Pedig trénerként mégis erre szeretnélek kérni. Ha most tudatosan megállsz, veszel egy nagy levegőt, és végiggondolod a lehetőségeket, akkor sokkal tovább érsz.


Nyugodj meg, a problémád ismerős, ráadásul sokkal könnyebben kezelhető, mint hinnéd!
Honnan tudom? Röviden megmutatom az én történetemet.

Én is jártam ebben a cipőben, sőt a rettegett kiégés állapotába is eljutottam. Miután átéltem egy karrierváltás rögös, de csodálatos útját is, azóta trénerként hasonló nehézségeken segítem át az ügyfeleimet.

Biztos vagyok benne, hogy az önismereted mélyítésével és a készségeid fejlesztésével olyan határokat is át tudsz lépni, amikre ma még nem tartod képesnek magad. Ez nem csupán hitvallásom, hanem valóságos élettapasztalatom is.
És most te jössz!

Mit szólnál egyből egy rövid tréninghez?
 
 
Kérlek, vegyél elő egy papírt és egy tollat, vagy nyisd meg a telefonod jegyzettömbjét, és írd fel azt a címet, hogy:

„Nekem a szabadság az lenne, ha…”

 
Képzeld el, hogy milyen lenne egy ideális napod és fejezd be annyiféleképpen a mondatot, ahány verzióban csak tudod! 5-10 percet is rászánhatsz, de ha nagyon sok gondolatod támad, akkor biztatlak, hogy írd tovább a saját „szabadság-listádat”!

Gondolatébresztőként íme néhány példa:

Nekem a szabadság az lenne, ha…
     … nemet mernék mondani azoknak, akik csak egy újabb felesleges feladatot, szívességet szeretnének rám testálni.
       … újra jó kedvvel tudnék reggelente munkába állni.
       … nem temetnének be többé a feladatok, és át tudnám venni az irányítást a feladataim, folyamataim felett.Elkészültél a szabadság-listáddal? Ha nyitott vagy rá, el is küldheted nekem, szívesen megismerném azt!

Ha már nem jut eszedbe több gondolat, akkor most kérlek nézd meg újra, egyben a listádat! Milyen érzés?

Ezek az igazi céljaid, amik elérésében akadályoznak a mindennapokban rejlő nehézségeid, kihívásaid.


Vajon miben rejlenek ezek az akadályok, kihívások? Mikor jelentek meg a mindennapjaid részeként? Mikor és hogyan tudsz tőlük megszabadulni végre?


Ezekre a kérdésekre találhatod meg a saját, egyedi válaszaidat a Feltérképező konzultáción.


A mostani nehézségeid, kihívásaid leleplezésében segítek neked, hogy következetes önismeret- és készségfejlesztéssel, a listád pontjait szép sorban elkezdhesd kipipálni az elkövetkezendő hetekben, hónapokban.
Mit kapsz a konzultációs alkalmon?


100

% bizalom

5400

mp figyelem

8

alap készséged feltérképezése

2

féle meglepetésHogyan tudok segíteni?

Évek óta sok időt szentelek arra, hogy kidolgozzam az egyedi és hatékony módszeremet, amivel felderítem az Ügyfeleim azon kompetenciahiányon alapuló nehézségeit, amik gátolják őket abban, hogy a hétköznapokat eredményesen és örömtelien élhessék meg.

A Feltérképező konzultációs beszélgetéshez megalkottam az úgynevezett „készségdiagramot”, melynek segítségével a különböző kompetenciaterületeidet fogjuk részletesen feltárni a beszélgetésünkön.

A Feltérképező konzultáció végére megtudhatod, hogy:
●  milyen kompetenciáid erősítésével fogod megmutatni önmagadnak és a környezetednek, hogy sokkal többre vagy képes, mint eddig gondoltad.
●  milyen irányban állnak a kompetencia-területeid iránytűi.
●   milyen készségeid fejlesztésével tudod a szabadság-listád pontjait kipipálni.

A beszélgetés végére egy térképet fogsz kapni a kompetenciáidról, valamint egy személyre szabott, konkrét útirányt is a kezedben tartasz majd, hogy már ezzel az első lépéssel megkezdődhessen a személyes fejlődésed gyümölcsöző, örömökben és alkotásban gazdag útja!
Miért most jelentkezz?


Jelentkezz most egy 90 perces online konzultációra, mert a mostani helyzetben nincs idő tétovázni!


Szeretnél egy térképet kapni a kompetenciáidról, és szeretnél egy javaslatot kapni az egyéni fejlesztésed útirányáról?

Készséggel várom a megkeresésedet, szeretettel várlak a Feltérképező konzultációra!Az online konzultáció részletei
A Feltérképező konzultáció díja: 24 000 Ft + áfa
Időtartama: 90-120 perc
Helye: videós megbeszélés
Időpontja: telefonon egyeztetett időpontbanMikor jelentkezz?Akkor javaslom neked a konzultációt, ha megrekedtél a mindennapokban, túlterheltnek, motivációvesztettnek érzed magad, vagy elveszett az önbizalmad.

Jelentkezz, ha készen állsz tenni a tudatos fejlődésedért!

Akkor is hasznos lesz számodra a Feltérképező konzultáció, ha egyelőre csupán kíváncsi vagy a számodra ismeretlen eredetű akadályaid forrására, és most még csak fontolgatod, hogy rálépj az önismeret és a képességfejlesztés kincset érő útjára.Kinek nem való a konzultáció?

Nem fogsz profitálni a konzultációból, ha nem hiszel az önismeret- és képességfejlesztés eredményességében, és nem szeretnél erőforrásokat átcsoportosítani az önmagadba való befektetés céljával.

Vagy ha úgy gondolod, hogy neked már nem lehet segíteni, illetve ha úgy véled, nem érdemled meg azt az időt és energiát, amit a fejlesztésedre szánhatnál.


Ha az első jellemzők igazak rád, ne habozz a jelentkezéssel, mert számodra sokszorosan megtérülő konzultációra számíthatsz!
A beszélgetés során bármikor kérdezhetsz a kihívásaiddal, nehézségeiddel kapcsolatban, hogy a kapott válaszokat azonnal hasznosíthasd az új és termékeny mindennapok megvalósításának útján.


Ki tartja a konzultációt?


Ács Nóra
kompetenciafejlesztő mentor, az egyszemélyes fejlesztések specialistája,
a Menedzserképző Központ ügyvezető igazgatója


Tréneri, coach, idegenforgalmi közgazdász, marketing szakközgazdász végzettséggel rendelkezem. Közel 300 konferencia, workshop, tréning megszervezése után belevágtam az intenzív önfejlesztésbe. Miután elkezdtem az önismeretemet mélyíteni és a kompetenciáimat fejleszteni, kitárult előttem a világ, és megfogalmazódott bennem, hogy legszívesebben minden embert arra biztatnék, tanuljon önismeretet, mert ettől sokkal színesebb lesz a világa. Rájöttem, hogy e segítő szakma részese szeretnék lenni, melynek képviselőjeként célom és küldetésem az, hogy olyan megoldásokat adjak, amelyek segítik elindítani ügyfeleimet a fejlődés útján. Hiszek az állandó fejlődés lehetőségében, és az élethosszig tartó tanulásban – ezt tekintem 2012 óta fennálló vállalkozásom, a Menedzserképző Központ hitvallásának is.


Miért hoztam létre a konzultációs szolgáltatást?

 
17 éve dolgozom az üzleti szférában, 10 éve vagyok vállalkozó. Ha már a vállalkozásom megalapításakor birtokában lettem volna azoknak a készségeknek, amikkel most rendelkezem, és már akkor mélyebb önismeretre tettem volna szert, teljesen más lendülettel, szemlélettel fejlesztettem volna a cégemet.

Ekkor jól jött volna egy mentor, egy szakember, aki irányt mutatott volna, hogy mely készségeimet fejlesszem annak érdekében, hogy hatékonyabb, tudatosabb, sikeresebb legyek.

Az időben már nem tudok visszamenni, de szeretnék az ügyfeleimnek sok időt és energiát megspórolni azzal, hogy rámutatok a fejleszthető területekre, és a segítségükre vagyok kompetenciáik fejlesztésében és az önismeretük mélyítésében.

Hiszek az egyéni fejlesztési folyamatok erejében és hatékonyságában, ezért bevált metódussal, egyszemélyes tréningekkel dolgozom kedves ügyfeleimmel. A szakterületeimről és a módszertanomról a Menedzserképző Központ oldalán tudsz tájékozódni.Jelentkezz a konzultációs beszélgetésre az alábbi űrlapon!A jelentkezés menete:

1. Töltsd ki kérlek az alábbi hivatkozáson található űrlapot, és a megadott telefonos elérhetőségeden felveszem veled a kapcsolatot mielőbb, de legkésőbb 48 órán belül.
2. Telefonon egyeztetem veled a konzultáció időpontját és a technikai részleteket.
3. Ezt követően megkapod e-mailben a díjbekérőt.
4. A konzultáció díjának beérkezése pillanatban véglegesíted a jelentkezésedet, amiről legkésőbb 48 órán belül e-mailben visszaigazolást kapsz.
5. A visszaigazoló e-mailben található virtuális szobában várlak szeretettel, számos hasznos információval és meglepetésekkel is várlak a Feltérképező konzultáció időpontjában!Várom a jelentkezésedet a szakértői konzultációra, hogy személyre szabott támogatást kaphass!


Kapcsolat


Várom megkeresésedet, kérdéseid esetén készséggel állok rendelkezésedre:

Ács Nóra kompetenciafejlesztő mentor,
ügyvezető igazgató, Menedzserképző Központ
 
✆   06 70 264 3146
✉   acs.nora@menedzserkepzokozpont.hu
⩖⩖⩖  www.menedzserkepzokozpont.hu


Az oldalon található képek egy része saját forrásból, illetve partnerünktől, az 123RF Képügynökségtől származnak.

123RF
További elemek a www.canva.com által kerültek szerkesztésre.Médiatámogatók

esemeny_menedzserrendezveny_vilaguzleti_hirszerzes
A szolgáltatás díja 2024.05.28-től történő megrendelés esetén érvényes.
adatvédelem  |  hírlevél