dijmenteskonzultacio

dijmenteskonzultacio

„Turizmusmarketing a Facebookon túl – legújabb eszközök, lehetőségek”

Menedzserképző Központ VIII. Turisztikai Workshop

2018. április 26. (csütörtök)
Budapest, Danubius Hotel Astoria City Center

Az esemény részvételi díja: 20 000 Ft + áfa

Április 18-ig (szerda) történő regisztráció esetén 17 000 Ft + áfa a részvételi díj!

Kedvezményes részvételi díj a Business Traveller, Turizmus Bulletin, és a turizmus.com hírlevél olvasói és partnerei részére: 15 000 Ft + áfa REGISZTRÁCIÓ

Trénerek: Anders Tamás, SzállásMarketing
              Kondor Albert, www.lokalitas.hu

A rendezvény időtartama: 9.30 – 13.30 (kávészünettel - a részvételi díj tartalmazza a vendéglátást.)

Maximális létszám: 70 fő

Mára a turisztikai szektorban is megváltoztak az online marketing és értékesítés irányzatai. Egyetlen - mindenható - Facebook-fiók ma már nem elég az életben maradáshoz, a többcsatornás kommunikáció létszükséglet, ennek következtében pedig a marketingesek eszköztára is átalakult. A csatornák (Facebook, Instagram, stb.) és az eszközök (Facebook hirdetések, Google hirdetések) adottak, ezeket leváltani nyilvánvalóan nem lehet. De mi lesz az eredménye annak, ha mindenki ezeket használja? Természetesen óriási verseny, amiből azok a szereplők kerülnek ki győztesen, akik mindent tudnak a kezükben lévő eszközökről, a legújabb, legeldugottabb beállítási lehetőségeket is ismerik.

A Menedzserképző Központ turisztikai workshopján bemutatjuk, hogy miként szerezzünk hasznos információkat célközönségünkről, versenytársainkról, cégünkről. Arról is szó lesz, hogy a beszerzett információk segítségével hogyan lehet átalakítani saját marketingstratégiai rendszerünket annak érdekében, hogy alacsonyabb költséggel mégis hatékonyabbak tudjunk lenni, mint versenytársaink.

Olyan eszközöket mutatunk be, mint a Facebook chatbot, a Facebook csoportok, vagy a Google My Business. Ez utóbbi eszközben fellelhető lehetőségek segítenek, hogy lokálisan tudjuk befolyásolni megjelenésünket a keresőben és a Google Mapsen. Természetesen tudjuk, hogy nem lehet eleget mérni, ezért újra megnézzük a Google Analytics rendszerét, átbeszéljük a legújabb lehetőségeket.

A képzésen egy olyan egyedi kulcsszótervező stratégiai rendszert is bemutatunk, amellyel korábban még nem találkozhattak a felhasználók.

 

Tematika

Social media

  • Facebook chatbot
  • Facebook csoportok: nyílt, zárt, láthatatlan csoportok; azok előnyei és hátrányai
  • SEO trükkök a social media felületeken - YouTube, Google My Business, üzleti blogok
  • Minden, amit a Pinterestről tudni kell!

Elemző, kutató eszközrendszerek

  • Google Analytics
  • Lokális marketing: konkurenciaelemzés a Google Mapsen
  • Elemző, kutató online eszközrendszerek
  • Kulcsszótervező stratégiai rendszer bemutatása
 

A programváltoztatás jogát a Menedzserképző Központ fenntartja!

A gépjárművel érkező vendégeink számára parkolási lehetőség a környező utcákban van, közterületen, melynek költsége 08:00 és 20:00 között 440 Ft / óra, valamint azoknak, akik a parkolóházakat részesítik előnyben, a Reáltanoda utca 5. szám alatt található Franklin Házat ajánljuk, melynek díjszabása 600 Ft / óra. Utóbbiban a bankkártyás fizetési lehetőség is elérhető.