Menedzserképző Központ VIII. Turisztikai Workshop

2018. április 26. (csütörtök)
Budapest, Danubius Hotel Astoria City Center

Az esemény részvételi díja: 20 000 Ft + áfa

Április 18-ig (szerda) történő regisztráció esetén 17 000 Ft + áfa a részvételi díj!

Kedvezményes részvételi díj a Business Traveller, Turizmus Bulletin, és a turizmus.com hírlevél olvasói és partnerei részére: 15 000 Ft + áfa REGISZTRÁCIÓ

Trénerek: Anders Tamás, SzállásMarketing
              Kondor Albert, www.lokalitas.hu

A rendezvény időtartama: 9.30 – 13.30 (kávészünettel - a részvételi díj tartalmazza a vendéglátást.)

Maximális létszám: 70 fő

Regisztráció

Adatok

A *-gal jelölt adatok kitöltése kötelező!További jelentkező regisztrálása

Számlázási adatokLevelezési adatok

Részvételi díj a kedvezmények igénybevételével:
20 000 Ft + áfa

A Menedzserképző Központ és Szolgáltató Kft. a regisztrációt követően díjbekérőt állít ki 8 napos fizetési határidővel, átutalásos kiegyenlítési móddal. Eltérő igények esetén természetesen szívesen alkalmazkodunk a partnerhez, kéréseiket a fenti űrlapon, az „Egyéb számlázási információ, megjegyzés” rovatban legyenek szívesek jelezni. A számlán az étel és az ital közvetített szolgáltatás.
A részvétel lemondását a Menedzserképző Központ és Szolgáltató Kft. kizárólag írásban fogadja el. Lemondás esetén van lehetőség a delegálásra, azonban amennyiben a jelzés a rendezvény előtti 10. napon, vagy azon belül történik, a jelentkező köteles a teljes díj kifizetésére.
A jelentkezési lap kitöltésével a szolgáltatás megrendelésre kerül, a fenti fizetési- és lemondási feltételek elfogadásával. A rendezvény résztvevői hozzájárulnak, hogy róluk a rendezvény ideje alatt kép- és/vagy hanganyagok készüljenek.
Az adatok kitöltésével hozzájárul ahhoz, hogy a Menedzserképző Központ és Szolgáltató Kft. a megadott elérhetőségekre reklámtartalmú anyagokat küldjön.


A regisztrációval elfogadja az adatkezelési tájékoztatót, és hozzájárul adatai kezeléséhez.